Løpende utgifter 17. mars

I nok et samarbeid med Gamle Oppland presenterer: Amund Maarud er gitarer og vokal og han er unik og han møter beste Steinar Raknes på bass og sang som møter groovemaestero Jarle Vespestad som møter dikters Tom Stalsberg og sammen leker de cowboy, jam og (indianer) under dekknavnet LØPENDE UTGIFTER.

Dette er blues, rock, americana og freebagprog impro. Dette er bluespoesi, ordlek og litt juke joint. Det er lekent, og dette er Hendrix og boogie, Dylan og Bruce i tillegg låter av Raknes og Maarud. Nye tekster av Stalsberg som blant annet steiler oss tilbake til 70-tallet: Kom igjen, Anna. Sitt bakpå resten av livet, på min Apache chopper med gir på stanga. Bandet gjør bare utvalgte jobber, og bruker i snitt, sies det, en liter portvin på mila. Rock og blues er alvor, men Løpende Utgifter sørger også for skakk humor. Det er lov å le på konserter.

Velkommen fredag kl 19:30 den 17. mars.

Relaterte artikler

Quiz på Gamle Oppland 20. april

Velkommen til QUIZ på Gamle Oppland 20. april kl 19:00 Quizmaster for kvelden er Hadelands egen Bjørn Bjørkli. Han byr på varierte spørsmål med akkurat