Velkommen til nok en vinkveld med vin og vinylplater! UTSATT – Ny dato kommer!

I kveld vil vi kombinere to av de beste tingene i livet – god vin og fantastisk musikk. Vi vil utforske en rekke forskjellige viner og samtidig lytte til noen av de beste vinylplatene fra musikkhistorien. 

Vi starter kvelden med en morsom og informativ introduksjon til de forskjellige vintypene vi vil smake på. Robert Holan gir deg en detaljert beskrivelse av hver vin og hjelper deg med å identifisere forskjellene mellom dem. 

Vi kombinerer dette med et nydelig utvalg av vinylplater mens vi nyter vinen. Vi håper at musikken passer perfekt til vinen, og at du får en uforglemmelig opplevelse. Vi vil spille et nye utvalg av svisker, kanskje du finner din favorittplate i løpet av kvelden? 

Vi vil også ha noen morsomme konkurranser og aktiviteter gjennom kvelden, slik at du kan teste dine vin- og musikkunnskaper. 

Så slapp av, nyt vinen og la musikken ta deg med på en reise til en annen tid og sted. Vi garanterer at denne vinkvelden vil være en opplevelse du vil huske lenge.

Billett: kr 495,- inkl. 5 vinflights

Velkommen 29. april kl 18:00 UTSATT! Ny dato kommer

BIO // Robert Holan

Samlet plater som liten på 80-tallet, men det ble brått slutt når CD og Grunge tok over. Da ble platesamlingen, som inneholdt Smurfene og Dio, gitt bort og starten på en ny samling, denne gangen av CDer, ble startet. Nå er CDene godt plassert i garasjen og pr 01.12 så har jeg jammen nådd 991 vinylplater i samlingen. Dog ingen Smurfer men en god del Dio. Selv om lidenskapen til vin er like stor som musikken, så er vinsamlingen vesentlig mindre. Heldigvis. Kombinasjonen av vin & vinyl er min terapi og det er en glede å kunne dele litt av lidenskapen med dere.

Relaterte artikler

Quiz på Gamle Oppland 20. april

Velkommen til QUIZ på Gamle Oppland 20. april kl 19:00 Quizmaster for kvelden er Hadelands egen Bjørn Bjørkli. Han byr på varierte spørsmål med akkurat